Vedtekter Ekornrud gårdsfamiliebarnehage

Litt om oss

Sukkererter

VELKOMMEN TIL OSS

Ekornrud gårds-familiebarnehage - en liten barnehage med et omsorgsfullt personale som gir gode hverdagsopplevelser for store og små.

Her er det plass til 10 barn fra 0-6 år, og barna er som oftest samlet i en gruppe. Dette er med på  å skape den gode familieopplevelsen for alle barna, noe som er viktig i vår visjon.'Da dette er en liten barnehage så har vi et lite og stabilt personale, noe som gir barna grunnleggende trygghet, omsorg og forutsigbarhet i hverdagen.

Om barnehagen

Vår lille barnehage ligger idyllisk til på Skedsmo gård på Algarheim

Uteområdet vårt er allsidig, med tradisjonelle lekeapparater, gressplen tråsykler og stor sandkasse.

Våre flotte omgivelser gir barna mulighet til å ri på ponni og være med i stallen og hjelpe til.

Vi jobber med å få egne høner, ellers så går vi til nabogården for å hente egg, og for å hilse på kuer og griser.

Vi har egen grønnsakshage og egen bålplass, og vi har fantastiske turmuligheter med skogen rett ved barnehagen.

Satsningsområder for 2019-2020

Gårds og gårdsdrift,  lek og språk, Eventyr

Vi lærer om matproduksjon til ferdig produkt i butikken.

Det er mye læring i den frie leken, og de voksne er med å styre leken når det trengs.

Hos oss lærer de største barna og vise omsorg for de minste, og de små lærer masse ferdigheter av de større.  Dette gir en omsorgsfull og lærerik dynamikk i familiegruppen vår.

Alle barna hos oss skal møtes med språk tilpasset sin utvikling.  Vi leser mye, og benevner hva vi gjør. Vi lærer mye språk gjennom lytteleker.

Ledig plass

Ledige plasser høsten 2019

Lage fuglenek

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.